Donatorsko veče za dvanaestogodišnjeg Luku Sekulića u ponedeljak u Gračanici

Luka Sekulić
FOTO: Turistička organizacija Gračanice

Donatorsko veče koje ima za cilj prikupljanje novčane pomoći za lečenje dvanaestogodišnjeg Luke Sekulića, koji boluje od portne hipertenzije – održaće se u ponedeljak od 20.00 časova u Centar kafe-u u Gračanici.

Luki je potrebna pomoć za još jednu u nizu operacija.

„Luka Sekulić je dvanaestogodišnji dečak iz Gračanice, koji boluje od portne hipertenzije. Lukin život je ozbiljno ugrožen ovim stanjem i trenutno se nalazi u bolnici za decu Buzi u Milanu i čeka na složenu operaciju koja će mu pomoći da se vrati normalnom životu“, navode iz Turističke organizacije u Gračanici koja je i pozvala na pomoć.

Međutim, neophodno je i da se Luki nakon ove operacije zameni deo srčanog zaliska, koji mu je ugrađen sa četiri meseci života, što iziskuje dodatne novčane troškove koje porodica Sekulić nije u mogućnosti da sama prikupi“, dodaju.

Oni koji nisu u mogućnosti da prisustvuju donatorskoj večeri, sredstva podrške mogu uplatiti na sledeći način:

Dinarski račun: 205-9001012136292-68, Jelena Sekulić NLB Komercijalna banka, A.D Beograd

Devizni račun:1501011001726740 Bojan Sekulić, Raiffeisen bank

Događaj organizuju Turistička organizacija Gračanica i Opšina Gračanica.

Ujedno pozivaju sve institucije i organizacije, fondacije, privredni subjekti, preduzeća, predstavnike medija i NVO-a sa područja opštine Gračanica i šire da prisustvuju događaju.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.