Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Analitičar Dušan Janjić odbio je da za Kosovo onlajn razgovara na temu svoje nedavne izjave, koja je izazvala priličnu pažnju ovdašnje javnosti, o tome da „Srbija plaća Ričardu Grenelu 100.000 dolara mesečno“. Na Janjićevu tvrdnju iznetu albanskim medijima, koju je Grenel odmah oštro demantovao, reagovali su u međuvremenu i iz SAD, pa se za nju zainteresovao i profesor na Univerzitetu „Džons Hopkins“ Danijel Server na Tviteru, koji je poručio da bi voleo da ima dokumentovane dokaze o tome kako bi ih lično dostavio Ministarstvu pravde. Povodom toga se oglasio i državni sekretar u MSP Srbije Nemanja Starović koji je putem Tvitera naveo da je „suluda ideja da Srbija plaća Grenela“.

Ništa u ovoj ludoj zemlji nije suludo jer je ovde sve suludo odavno postalo normalno.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će druga fabrka nemačke kompanije Kontinental u Kaću, gde je završena prva faza radova, biti pojedinačno najznačajnija fabrika u zemlji i u tehnološkom smislu, kao i po vrednosti koju će stvarati, prva visokotehnološka „mega“ fabrika u Srbiji iprekretnica za naš ekonomski razvoj.

Sve je ovde mega i giga a najviše pljačkanje naroda.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.