Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, istakao je danas da je Tviter u saopštenju, vezanom za etiketiranje medija u Srbiji, jasno sve rekao, dodajući da su ih denuncirali svetskim moćnicima oni koji bi da uvedu poslušnički poredak u celom svetu.

Onako isto kao ti koji si uveo poslušnički poredak medijima u Srbiji, a pogotovu onim elektronskim sa nacionalnim pokrivanjem, razmišljaju i svetski moćnici, samo što su oni svetski i moćniji od tebe. A takvog poltronisanja prema tebi urednika, novinara i analitičara na tim tvojim medijima nema nigde u svetu. Dakle Tviter nije ništa pogrešio i saopštio je istinu.

Protest nevladinih organizacija i dela opozicionih stranaka zbog urušavanja zgrade u Vidovdanskoj ulici na Vračaru održan je i danas, šestu nedelju zaredom. Okupljeni ispred zgrade opštine Vračar i danas su tražili smenu zamenika gradonačelnika Gorana Vesića i privođenje odgovornih. Generalni sekretar Socijaldemokratske stranke, Konstantin Samofalov je kazao da postoji „osnovana sumnja da je zgrada namerno srušena, a da „Vesićeva građevinska inspekcija nije obavila svoj posao“. Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, izjavio je ranije da grad „ni na koji način“ nije odgovoran za urušavanje zgrade u Vidovdanskoj ulici na Vračaru.

Kada se beskarakterna specifična “fela” dograbi ličnog interesa ona se začepa i ne pušta. Pre ćeš im ruke otkinuti nego da ispuste plen i poziciju. Ceo Beograd u prah da se pretvori on sa pozicije sišao ne bi.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta. Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.