Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

U selu Dolac juče oko 15 časova napadnut je Srbin koji ima 67 godina, interno raseljen, koji je došao da obiđe svoje imanje. Napadnut je od grupe Albanaca. U Pećkoj bolnici je, zadobio je povrede i to vam sve govori u kakvim uslovima danas žive Srbi na KiM, pogotovo ovde u Metohiji, Klini, Istoku.., izjavio je danas Petar Petković, direktor Kancelarije za KiM Vlade Srbije.

Šta je aktuelna srpska vlast uradila da do čestih napada ne dođe i zašto, kada već nije ništa, Kancelarija za KiM postoji? Da kukamo znamo i sami.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da je prijava lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa protiv njega i ministra finansija Siniše Malog, povodom njegovih tvrdnji da Đilas navodno ima tajne račune na Mauricijusu i u Hongkongu, još jedan vid pritiska na tužioce i sudije.

A njegove danonoćne izjave o tim, ni sa čime potvrđenim optužbama u obliku tvrdnji, su laki povetarac i nisu pritisak na prasudni sistem i, što je još gore na biračko telo i narod, koje su nedeljama prosipane sa svih medija u Srbiji kao i Vučićevićevo mapiranje, tabele i skice o putevima Đilasovog novca koje nikada nisu potvrđene.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.