Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Delegacija Beograda, koju će predvoditi direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, nastaviće sutra u Briselu, u sedištu Evropske službe za spoljne poslove, razgovore na tehničkom nivou sa Prištinom, saopštila je Kancelarija za KiM.

Kako stvari idu od 2012-te godine bolje je da ne nastavljaju, jer sve što ove nadri delegacije godinama rade uvek po zlu ode a na našu štetu naravno.

Zdravstveno regulatorno telo Velike Britanije upozorilo je ljude koje imaju istoriju ozbiljnih alergijskih reakcija, da za sada ne bi trebalo da prime Fajzerovu vakcinu protiv korone, pošto su dve osobe u utorak imale alergijske reakcije. Dvoje britanskih zdravstvenih razlika, koji su dobili vakcinu prvog dana masovne vakcinacije u Ujedinjenom Kraljevstvu, dobili su alergijsku reakciju, preneo je Gardijan.

Jednostavno svi zagovornici „obavezne vakcinacije” pred ovom činjenicom, kao i pred mnogim drugim, moraju da se zaustave i da prestanu sa propagandom u korist farmaceutskih kompanija. Jer kao što aktuelni virus ne mora proizvesti simptome, isto tako i alergije nisu uvek eksponirane i mogu se trenutno ispoljiti bez obzira što ranije nisu.

Od 1. januara sledeće godine penzije će biti veće za 5,9 odsto, na osnovu švajcarske formule, naveo je ministar finansija Siniša Mali. Dodao je da će biti i povećanja plata u javnom sektoru.

Na osnovu koje formule su poslednjih osam godina vlasti SNS-a povećavale cene goriva a smanjivale otkupne cene poljoprivrednim proizvodima i iznose subvencija poljoprivrednicima?! Pitam se ja.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.