Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

EPS će na Severu formirati dve ćerke firme i to uredbom Vlade Republike Srbije, ali Prištinu treba pitati zašto to opstruiše, poručio je danas direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Petar Petković.

Dve ćerke? Jednu „Zeljine ćerke”, a drugu „Ćerke Zeljine ćerke”. Pa daj ne ismejavajte nas. Vas samo treba hapsiti. Kada će to da se desi, ne znam, ali sigurno uskoro. Vidimo se 15.12.2020.  na sudu kada RTV Mir ima da vas „naduje” zbog pokvarenjaštva i prevare. Doduše, platićete narodnim parama pa vas se to ne tiče. 

Direktor Kancelarije za KiM, Petar Petković, nastavlja posetu Kosovu i Metohiji obilaskom Zubinog Potoka gde se, prema rečima gradonačelnika, Srđana Vulovića, sve gradi sredstvima Vlade Republike Srbije. Medijima se obratio i gradonačelnik Opštine Zubin Potok, Srđan Vulović. On je izrazio zadovoljstvo zbog posete direktora Kancelarije za KiM i zahvalio na poseti. „Svi znamo da je Gazivode u Zubinom Potoku, a mi Kolašinci nemamo naš sopstveni vodovod. Zapravo imamo, ali nije trenutno u funkciji na način da zadovolji sve građane“, rekao je Vulović.

Nije u funkciji?! Smlaćene pare a njega nema? Neće ga ni biti. Dali ste Gazivode, dali ste elektranu, dali ste sve što se dati moglo… Osim vas i vaših najbližih… A daćete i to. Mamu, tatu, bake, deke… Daćete vi sve zarad svog udobnog života.

Portparol EU Peter Stano potvrdio je danas za Tanjug da će se 10. decembra u Briselu održati sastanak glavnih pregovarača Beograda i Prištine u okviru dijaloga o normalizaciji odnosa. „Glavne pregovarače Beograda i Prištine na sastanka u četvrtak u Briselu pozvali su posrednici EU”, rekao je Stano. Na pitanje Tanjuga šta će biti teme razgovora delegacija Beograda i Prištine, rekao je da će dnevni red sastanka biti najavljen kada EU to „nađe za prigodno”.

Posle Stefana Filea, Baronese Catherine Ashton i samozaljubljene Federike Mogerini, ovaj neki, nikakav Lajčak, pozer Grenel i posle svih onaj neki Žozef Borelj… Ako smo spali na njih, onda treba da nas nema. 

Kosovski premijer, Avdulah Hoti, sastao se danas sa predstavnicima Centralne banke Kosova i Trusta. Nakon sastanka Hoti je rekao da će od petka u 15 sati početi prijava za povlačenje 10% iz Trusta, i dodao da su izvršene sva tehničke pripreme i da će se povlačenje sredstava odvijati u optimalnom roku. „Nastavićemo sa sprovođenjem zakona o ekonomskom oporavku. Zahvaljujem Trustu i Centralnoj banci Kosova na tehničkim procedurama, tako da će vrlo brzo početi procedure za povlačenje ovih sredstava”, naglasio je Hoti. „Sve pripreme su završene, u petak u 15 sati se otvara sistem za podnošenje zahteva za povlačenje sredstava”, dodao je Hoti nakon sastanka.

Kako ja to nešto vidim, ako bilo ko ima neke pare tamo, a ima pravo da ih uzme, podići će ih i pobeći glavom bez obzira, jer je to propala tvorevina.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.