Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

U Beogradu, u Aberdarevoj ulici, na parkingu RTS-a, pre 10 časova, došlo je do eksplozije u kojoj je jedna osoba preminula, a dve su teško povređene, saznaje N1. Hitna pomoć je konstatovala smrt radnika T. N. (65), dok je drugi radnik P. Z. (64) prevezen u Urgentni centar na reanimaciju. Privatnim vozilom je u Urgentni centar dovezen i radnik N.P. (50) sa povredama glave. Radnici su radili na otklanjanju kvarova na sistemu za klimu RTS-a.

Da smo na vreme svi radili na otklanjanju kvara RTS-a i svega što tamo ne valja pored uređivačke politike i u organizacionom smislu, do ovakvog kvara ne bi ni došlo i jadni ljudi ne bi stradali.

Švedski tužioci odustali su zbog nedostatka dokaza od optužnice protiv starije žene za koju se sumnjalo da je sina držala zatvorenog u stanu u predgrađu Stokholma gotovo 30 godina. Žena je u utorak uhapšena zbog sumnje da je svog sina, sada starog 40 godina, skoro tri decenije držala zatočenog u stanu. Žena je već pri hapšenju negirala da je sina držala zatočenog i nanela mu teške telesne povrede sa kojima je zatečen u stanu.

Pun je svet izopačenosti… Bože, vreme je.

Premijer Italije Đuzepe Konte obratio se građanima u direktnom TV prenosu i predstavio dekret koji predviđa nove restriktivne mere koje će važiti narednih 50 dana, uključujući novogodišnje i božićne praznike. Na dan Božića, 25. decembra, kao i za Sveti Stefan, 26. decembra, i 1. januara biće zabranjeno kretanje iz opštine u opštinu, a od 21. decembra do 6. januara biće zabranjeno i kretanje između regiona i odlazak u vikendice.

U prednosti su oni koji ih nemaju pa pored svih zabrana neće osetiti bar tu da u vikendice za praznike ne mogu da odu.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.