Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa Predrag Kon uputio je poziv svim državnim funkcionerima da u svim prilikama nose maske… Epidemiolog Branislav Tiodorović ocenio je da su podaci o broju zaraženih koronavirusom u Nišu relativno dobri…

Mislim da ovi iz Kriznog štaba, što se ne skidaju sa medija, navijaju za virus. Ko je za njih znao pre marta ove godine? Niko. Kladim se da će, ako jednom ipak prestane ovo ludilo, neki od njih završiti u raznim farmama i zadrugama.

Šarčević je rekao da je najveća odgovornost za sprovođenje mera u školama na direktorima i dodao da ima primera da zaposleni u nekim školama ne nose maske. Istakao je da svaki prekršaj te vrste može da dovede do smene direktora škole, a da već ima pritužbi na njihov rad. „Inspekcije su već bile u nekim školama i opomenuti su. Svako ima pravo na jednu opomenu“, naglasio je on.

Ovaj je u prošlom životu garant bio Ismail Enver, Leopold ili Pol. Ali najpre će biti, prema datumu rođenja, da je bio Josif.

Predsednik Socijaldemokratske stranke, Boris Tadić, izjavio je da bi mirna predaja vlasti bila najveća pobeda koju bi predsednik Crne Gore i lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović mogao da ostvari.

Predao bi je on, ali mu je slatka, a sama predaja, pošto zna šta je radio, po njega opasna. Sve u svemu, kao i za ovog našeg, opstanak na vlasti ili odlazak sa nje su Hamletovska dilema.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta. Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.