Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

U Šilovu je ovih dana počela isplata novčane pomoći Vlade Republike Srbije u iznosu od 100 evra u dinarskoj protivvrednosti za sve građane koji su se prijavili telefonom ili preko sajta idp.trezor.gov.rs.

I sada neka mi neko kaže da to nije otvoreno i drsko kupovanje glasova. Kada skromnom čoveku koji samo životari, jer mu ti organizuješ državu, po celi dan na sva zvona, kroz televizije i u štampanim medijima utuviš u glavu da mu je te pare Vučić dao a onda mu na vrata zalepiš predizborni plakat sa velikim brojem 1 i Vučićevom slikom, šta će jadničak nego da glasa tog pozera, licemera i foliranta. Ovde ne govorim o profiterima koji su se dočepali privilegija a koji će, preko reda, takođe da uzmu po tih 100 €. Oni su već druga priča ali o istima sam ranije već pisao.

Odlučio sam da nam krenu reklame i na N1, taman da se sekiraju mnogi. Ne govorim o vama (novinarki N1), nego o drugima, o gledaocima nekim. Strašno će da se nasekiraju. Taman su naučili samo da gledaju kakav sam zlikovac i zločinac, e bar na 50 sekundi će sad morati da gledaju nešto drugo“, rekao je Vučić. Na podsećanje novinarke N1 da gledaoci mogu i sada da ga vide televiziji N1, lider naprednjaka je odgovorio: „Ma, strašno kako me gledaju. Uz vaša objašnjenja uvek. Morate da me tumačite i prevodite pošto ja ne govorim dovoljno dobro srpski.“

Uopšte nam to neće biti neobično jer to nešto drugo po ceo dan moramo da gledamo na svim ostalim televizijama sa nacionalnim, regionalnim i lokalnim pokrivanjem, iako dobro znamo da ništa od prikazanog nije istina.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.