Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

„Što se Kosova tiče, niti sa nekim razgovaramo, niti postoje bilo kakvi razgovori, niti postoje bilo kakve ideje, niti postoji bilo kakvo rešenje na stolu oko bilo čega“, izjavio je Vučić.

Kakva bezočna laž. Crno je potpuno belo i obrnuto. Ni trunke prelaza, ni trunke sivog. Totalno, bez razmišljanja, bez zadrške. Proveravao je osam godina šta se desi kada laže i shvatio. Ne desi se ništa jer mu nova laž stigne prethodnu koja brzo bude zaboravljena. Ova je ipak vrh. Poligraf bi “crko”.

Nekoliko medija je objavilo svedočenje Novaka Filipovića (40) iz Pančeva, hapšenog početkom marta pod sumnjom da je švercovao 1,4 kilograma marihuane, koji tvrdi da je Tepić od njega tražila da „iseli iz Pančeva“ bivšeg urednika RTV Pančevo, Miroslava Milakova.

Kako neko ko je hapšen zbog narkotika i ima problem sa zakonom odjednom postaje uvaženi građanin i svedok kome se sve veruje? Pa u ovoj zemlji lako. Dovoljno je da govori protiv protivnika režima i sve mu je oprošteno i zaboravljeno.

Ministarstvo inostranih poslova Burundija naložilo je predstavniku Svetske zdravstvene organizacije i trojici njegovih saradnika da napuste teritoriju te države, ne objašnjavajući razloge takve odluke. Odluka o proterivanju zvaničnika SZO usledila je posle neslaganja sa vlastima oko održavanja izbora, zakazanih za 20. maj. U Burundiju je do sada registrovano 15 slučajeva Covid-19.

Bolje da ih eliminišu dok su još na samo 15 registrovanih slučajeva zaraze. Posle može biti kasno.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.