Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Ranije danas je narodni poslanik skupštine Srbije, Balša Božović, policiji prijavio „nestanak“ ministra unutrašnjih poslova, Nebojše Stefanovića, zbog toga što, kako je Božović naveo, ministar „već četiri dana ne reaguje na masovno kršenje zabrane kretanja i izazivanje direktne opasnosti od strane huligana“. Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović, pozvao je danas sve građane da poštuju policijski čas, koji je, kako kaže, uveden da bi se sačuvali životi ljudi, dodajući da će policija intervenisati kao i do sada.

Sa ovima bi baš bilo zabavno terati šegu jer su svi do jednog cirkus od ljudi. Problem je jedino u tome što su ti trenutno na vlasti i sve te njihove gluposti nas skupo koštaju.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, rekao je novinarima u Jakovu da je siguran da će nadležni preduzeti sve mere i da će sve prekršioce policijskog časa, koga god politički podržavaju, privesti pravdi i kazniti.

Njegovi aktivisti koje čuvaju Nebojšini policajci ne mogu bez njegovog znanja da organizuju ovakvo šta. I on ni ne trepne kada slaže, praveći se naivan.

Srpska opozicija traži hitno zakazivanje sednice saveta REM na kojoj bi bila doneta odluka o oduzimanju frekvencije, odnosno dozvole za rad Radio Pinku, u skladu sa članom 32. Zakona o elektronskim medijima, zato što tri večeri za redom u 20.30 sati emituje sedmominutne psovke i uvrede sa konkretnim imenom, saopšeno je iz Saveza za Srbiju (SzS). SzS navodi da „Radio Pink, zloupotrebljavajući dozvolu za rad to radi po nalogu Aleksandra Vučića, time učestvuje u organizovanoj grupi huligana koja tokom policijskog časa nasilno upada u pojedine stambene zgrade i nezakonito na krovove zgrada, postavljajući ozvučenja sa kojih se emituju psovke i uvrede“, koje potom objavljuje taj radio.

Od kakvog materijala moraš da budeš napravljen pa da budeš tako svesno drzak, bezobrazan i bezobziran kao ovaj Mitrović.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.