Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Kosovski predsednik, Hašim Tači, izjavio je u telefonskom uključenju na TV Dukađini da je od oslobađanja Kosova, iz Albanije ulazio sa istim procedurama. „Ako su Svećlja i Kurti zainteresovani za moju lokaciju, ja sam kod kuće. Pozivam ih da ne prave konfuziju, klevete i gluposti i da ne prete političarima ili poslanicima, a u ovom slučaju ni gospodinu Pacoliju“, naglasio je Tači. „Kažem ministru i njegovom šefu i celoj njihovoj kriminalnoj organizaciji da se nalazim kod kuće“, poručio je.

Možda Samoopredeljenje u budućnosti i postane kriminalna organizacija ali do sada to nije bila, prosto zato što nije imalo vlast. A ko je već 20 godinama imao, dobro je poznato.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, apelovao je na građane da „ne pomisle da smo izašli na kraj sa koronom“, pozivajući se na, kako je rekao, nove podatke koji pokazuju porast broja obolelih u Beogradu. „Kako se smirila situacija u Nišu, tako imamo problem sa podizanjem brojeva u Beogradu“.

Moraju novinari da dovode u red njegovo lupetanje. U ovom slučaju u uvodu novinar je preformulisao podizanje “brojeva” u Beogradu u porast broja obolelih. Za njega su ljudi brojevi i glasovi. On to naravno ne bi smeo da kaže ali pošto je osilio i zbog toga prolupao on u svakom javnom pojavljivanju izrekne more takvih gluposti.

Savez za Srbiju upitao je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova i ministra Nebojšu Stefanovića da li je neko iz tog ministarstva dao dozvole za kretanje ljudima koji su u sredu uveče, sa vrhova desetina solitera u Beogradu, palili navijačke baklje i druga pirotehnička sredstva. „Ko su ta lica, za koja postoji opravdana sumnja da ih je organizovala Srpska napredna stranka i njen predsednik Aleksandar Vučić? Ko im je omogućio da tokom zabrane kretanja donesu, montiraju i kasnije razmontiraju razglas preko koga su emitovali političke parole protiv jednog od vođa srpske opozicije“, navodi se u saopštenju SzS.

Slične akcije može da smisli ili budala ili siledžija a ovu je smislio neko ko je i jedno i drugo – dva u jedan.

Ministar prosvete, Mladen Šarčević, izjavio je u Novom danu da će se za malu maturu organizovati dva modela pripreme – onlajn i uživo u malim grupama, a „ako se desi nešto loše“ polaganje može biti i odloženo. „Znate gde je 18. i 19. jun, čak možemo da pomerimo, ako nam je ćef“.

Ova vlast sve i radi iz ćefa a u tome i jeste problem. Za sada nama građanima ali se nadam, uskoro i njima. Ne iz našeg ćefa, već u samoodbrani.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.