Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Nezavisna TV Mreža najoštrije osuđuje fizički napad na vlasnika RTV Puls i kompanije “Puls inžinjering”, Nenada Milenkovića, ispred Opštine Kosovska Mitrovica u severnom delu grada. TV Mreža koju čine TV Herc, TV Mir, TV Puls, TV Most i Produkcija NEW – PRESS, poziva policiju i ostale nadležne organe na Kosovu, da što pre otkriju i kazne napadače na Milenkovića. TV Mreža izražava zabrinutost, jer se ispostavilo da kamere video nadzora ispred Opštine Kosovska Mitrovica gde se dogodio napad u tom momentu nisu radile. Posebno zabrinjava ćutanje zvaničnika Privremenog organa ove lokalne samouprave, kako u vezi ovog napada, tako i u vezi tvrdnji Milenkovića da je siguran da je „batinaše“ na njega poslao neko iz Opštine Kosovska Mitrovica.

Kada se neko toliko osili da fizički nasrne na jednog mladog i poštenog čoveka onda taj neko uživa podršku apsolutne vlasti na Severu Kosova, a svi mi sa njom veliki problem. Nenadu se desio a nama će tek ako ih i dalje budemo trpeli i ako i dalje za njih budemo glasali jer se plašimo. Nemamo mi više vremena za strah jer će oni biti sve gori kako im se bliži kraj. Neće se oni lako predati. Silom će braniti svoj lagodan život koji ni sa čime nisu zaslužili, ali mi moramo početi da se branimo od njihove bahatosti i iživljavanja. Vreme je.

Lider Dveri, Boško Obradović, ocenio je da buka koju građani prave svako veče ne predstavlja protest opozicije, već je to „građanska pobuna protiv nenormalne vlasti“ i „kontradiktornih mera protiv pandemije koronavirusa koje su postale potpuno besmislene“. On je dodao da je najveće širenje zaraze i najveći broj smrti zabeležen tamo gde je za bezbednost bila odgovorna vlast, odnosno u gerontološkim centrima, među zdravstvenim radnicima, policajcima i vojnicima, dok su se građani pridržavali propisanih mera.

Džabe Pink, džabe lojalni analitičari po ceo dan, džabe Informer, džabe laganje, džabe hvalisanje, džabe režimska struka, sve vam je džabe. Narod je doduše i ranije imao oči ali je trpeo. Vaš problem je što ih je sada konačno otvorio.

Onlajn predavanja za osnovce i srednjoškolce biće završena do kraja maja, što znači da nema potrebe za masovnim povratkom u škole, već je plan da se one otvore u junu za polaganje male mature i popravljanje ocena, uz poštovanje svih mera zaštite, rekao je danas za Tanjug ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Mladen Šarčević. Studenti će imati priliku da se već od polovine maja vrate u studentske domove, izjavio je danas za Tanjug ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Mladen Šarčević i dodao da su objekti dezinfikovani i spremni za prijem.

Koristeći i poštujući sve mere zaštite i dezinfekcijom objekata to je znači moglo i ranije. Virus definitivno postoji ali sve u ovoj zemlji od kada se pojavio jeste jednostavno zloupotreba virusa u čiste političke svrhe zarad opstanka na vlasti i pokušaj uspostavljanja diktature.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.