Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Direktor policije, Vladimir Rebić rekao je jutros da je srpska policija još tokom noći imala saznanja da će prištinske vlasti ući na Sever Kosova. Ocenio je to kao zastrašivanje i negativnu reakciju nakon četvrtrog po redu poraza u Interpolu. Rekao je da je to izgovor da se krše propisi i da se zastraši srpski narod za koji je rekao da se nada da će ostati jedinstven.

Baš sam mislio da u ovoj vesti nema materijala za moj komentar ali onda na kraju ugledah tu famoznu, od izbora najupotrebljiviju reč – jedinstven, koja se kao odnosi na srpski narod na Kosovu a u stvari je politički bezobrazluk velikog vođe i njegovih podanika koji hoće u mali mozak da nam instaliraju svoju odluku i pretnju da je jedini način našeg opstanka nametnuto jedinstvo za njegovu Srpsku listu.

Bivši kosovski premijer, Ramuš Haradinaj i njegovi saradnici su tokom nepune dve godine na vlasti potrošili 672.223 evra, piše prištinska „Koha ditore“, prenosi „Koha net“.

Baš su bili štedljivi. Pa to nije ništa. Pa to je recimo samo polovina od potrošenih para za bazen u Leposaviću a mi smo ih smazali za samo jednu budžetsku godinu i ostavili rupu umesto bazena. Mislim nismo mi ali je to isto kao da jesmo jer znamo ko je a već četiri godine samo blejimo u rupu.

Zapadni Balkan više nije tempirana bomba, već mesto za investiranje, ocenio je u Beču premijer Severne Makedonije, Zoran Zaev.

Kako čovek priča bez veze. A pre neki dan je prošao duž fitilja i sreo se sa jednim čovekom koji ima upaljač, a ne puši.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.