Komentar dana : Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Plenarna sednica Skupštine Kosova na kojoj će se glasati o raspuštanju Skupštine Kosova biće održana 22. avgusta, izjavio je šef poslaničke grupe LDK, Avdulah Hoti, prenosi Koha. Predsedništvo Skupštine Kosova sastalo se danas kako bi raspravljalo o datumu održavanja plenarne sednice na kojoj će se glasati o raspuštanju skupštine.

Hašim se ozbiljno začepao ali džaba. To je tako kada je predsednik samo predsednik a ne kao ovaj “Aco Srbin” sve.

Premijer u ostavci, Ramuš Haradinaj, komentarisao je odluku Predsedništva Skupštine da održi sednicu o raspuštanju skupštine koja je zakazana za 22. avgust.

Oni neki “Srbi” bili ministri i poslanici u ostavci pa posle više nisu. Mislim nisu više bili u ostavci nego se o tome ućutali. Kao da ništa nije bilo. Sad i ovaj. Ma marš bre. 

Radna grupa Odbora za Kosovo i Metohiju prikupila je nove dokaze koji Ramuša Haradinaja mogu da odvedu na optuženičku klupu, rekao je predsednik Odbora za KiM, Milovan Drecun. Istakao je i da su identifikovali skoro 160 ilegalnih zatvora terorističke OVK.

E ako mu ovaj ne dođe glave ne znam ko će. Kad on sedne pa Sarapi složi priču videće taj majčin sin svog Boga.

Kosovski premijer u ostavci, Ramuš Haradinaj rekao je da o problemu Trepče ne treba uopšte da se razgovara u dijalogu sa Beogradom. On je to rekao u Gnjilanu, navodeći da će taj rudnik kosovskom budžetu doneti 500 miliona evra, kao i da će taj novac biti samo profit, a ne i ukupni promet, prenosi portal Kosovo online pozivajući se na GazetuBlic. „Moramo da razjasnimo nekoliko stvari. Ne smemo izgubiti izvor života“, dodao je on.

I to ti izjava? Baš smešno… Ovaj naš po 10 takvih dnevno daje.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.