Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Ako bude sastanka u Parizu, bićemo u teškoj situaciji, a ako ga ne bude, bićemo u još težoj, ocenio je predsednik Aleksandar Vučić.

Sve mi se nešto čini da nećemo mi biti u teškoj situaciji ako ga bude ili još težoj ako ga ne bude, nego ti. A ti uopšte nisi mi. Ti si sam za sebe… Slučaj.

Klark smatra da je sasvim prirodno to da Kosovo ima svoju vojsku. „Ima mnogo hrabrih i predanih ljudi, imali smo Kosovski zaštitni korpus, i to je zadržalo ujedinjenu grupu, sasvim je prirodno da nezavisna zemlja ima oružane snage, to je ono što države rade. To ne znači da će Kosovo napasti bilo koju zemlju“, naveo je Klark. Bivši američki general, Vesli Klark, kazao je za RTK da na Balkanu postoji rizik od novog rata i da bi do njega mogao da dovede ruski predsednik Vladimir Putin. „Balkan je jedan od regiona koje ruski predsednik Vladimir Putin može da pretvori u krizno područje“, rekao je Klark.

Baš bih voleo to da vidim. Kosovo da nekog napadne?! Kako je to smešno. A još je smešnije što će Amerikanci sada da se prime pa će iz straha da snime i Rambo 6. Kao Rambo nije ni znao da je neko od njegovih predaka poreklom sa Kosova. A ni slučajno nije bio Srbin.

U Palati Srbije održana je konstitutivna sednica Nacionalnog tima za preporod sela Srbije, kojoj je prisustvovao i predsednik Aleksandar Vučić. Sednica je okupila akademike, stručnjake koji se bave problemom sela, poljoprivredom, ali i drugim oblastima, kao i javne ličnosti koje u svom radu skreću pažnju na uslove života na selu i potrebu da se oni poboljšaju i sela ožive. Jedan od govornika bio je i glumac Nenad Jezdić, koji se i sam bavi voćarstvom.

Taktika „priđi mu da bi ga rušio“ je možda ovaj slučaj. Mada mi se ipak čini da je ona druga „priđi mu jer ćeš imati vajdu, dosta si bio budala“.

Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović rekao je da ne razume zašto srpski političari odlaze u strane ambasade, kao i da nije dobio poziv za sastanak sa američkim zvaničnikom Metjuom Palmerom, ali i da jeste, da ne bi otišao.

Nisu te Jovanoviću pozvali zato što ti i tvoj nazovi DSS niti smrdite, niti mirišete, niti ste za poterati, niti za povesti… Ukratko, ti si prevara u pokušaju.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.