Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Ispred zgrade EULEX-a u Kosovskoj Mitrovici održan je miran protest građana pod nazivom „Protiv aneksije severne Kosovske Mitrovice“. Povod za protest je namera albanskih lidera da ujedine severni i južni deo grada. Okupljenima se obratio Milan Ivanović, direktor KBC Kosovska Mitrovica i poručio da je ovo miran građanski protest zbog albanskog terora, taksi i pokušaja aneksije severne Mitrovice.

To je isti Milan Ivanović koji je Radu Trajković nazivao Trojanskom kobilom. To je isti Milan Ivanović koji je ljude koji su branili most sa Oliverom Ivanovićem i nezaboravnim Marjanom Ilinčićem, zajedno sa mnom nazivao Nedićevci i moju televiziju Nedovizijom, jer je meni nadimak Nedo. Tom čoveku sleduje loša sudbina. Ne mora na zemlji. Od Boga.

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj je ponovio da se taksa neće ukinuti sve dok Srbija ne prizna Kosovo. Haradinaj je govoreći o odnosima između Kosova i SAD istakao da greše oni koji misle da su odluke Vlade Kosova protiv Amerike i dodao da taksa nije uvedena protiv Amerike nego protiv Rusije.

Ja ne znam ko tog Ramuša zna. Ali ja ga znam. To je bit**ga o kojoj ne želim da raspravljam. A pri tome je i g**p isto onoliko koliko i izgleda.

Usvajanje statuta o Trepči, koje su za sutra najavile privremene vlasti u Prištini, još je jedna štetna mera, ocenio je danas potpredsednik Srpske liste Igor Simić i dodao da bi taj statut u praksi značio totalnu blokadu „Trepče sever“ u kojoj je zaposleno više od 3.000 Srba sa KiM.

Igore, sve se zna. Izdao si Olivera Ivanovića. Mada pokušavaš da sakriješ “Sinergiju”, džabe ti je. Decu nemojte da lažete.

Ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot je rekao da je važno da se zna gde je Srbija i gde je Kosovo. On je gostovao u jutarnjem programu Prve TV, a jedna od tema je bilo i pismo predsednika Srbije Aleksandra Vučića njegovom kolegi Donaldu Trampu. “U potpunosti se slažem sa Vučićem, važno je da se obe strane vrate za sto i da se dijalogom dođe do sveobuhvatnog rešenja.“

Srbi sa Kosova će postići dogovor sa Albancima, ako im to dozvole. Vučić neće ostati doživotni predsednik Srbije. Oni koji su sada Vučićevi će postati podanici nekog drugog i ponovo će vladati za svoga života. Tramp će isto biti budala, ali neće biti predsednik. Rolingstonsi će definitivno izumreti, dinosaurusi se neće ponovo pojaviti. A ove moje komentare niko neće čitati. Neka.

Sutra u 18:00 sati je protest protiv obespravljenosti u centru Kosovske Mitrovice. Narodna Pravda poziva sve ljude poštene i dobre da dođu. Pobedićemo.

Ja sam 1 od 5.000.000.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.