Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

„Naš stav o tarifama se nije promenio. Sjedinjene Države su više puta apelovale na kosovsko rukovodstvo da suspenduju tarife na robu iz Srbije i Bosne i Hercegovine. Kao što smo ranije rekli, mi ne vidimo kako Kosovo ima koristi od tih mera,“ navodi se u odgovoru američke ambasade.

Kako ništa ne razumeju? Komšijina krava je problem, ili još bolje, štala sa sve kravom.

Posle 10 god. rada u međunarodnim institucijama tvrdim da je KiM u rukama albanskih i međunarodnih kriminalaca, izjavila je Meri Volš, irska humanitarka i pisac. Ona kaže da je zbog toga što se usudila da piše o tome šta se stvarno događalo na Kosovu ostala bez posla, ali da joj nije žao.

Znam da zna. Odlično ih je poznavala i družila se sa njima. Pitanje je samo da li je prvo ostala bez posla pa je posle o svemu pisala, ili je ovako kako ona želi da se misli?!?

Pregovori o novom Sporazumu o slobodnoj trgovini između Srbije i Evroazijske ekonomske unije su pri kraju, kako saznajemo, lista za bescarinski izvoz hrane biće proširena. Na njoj bi trebalo da se nađu nove vrste sireva, voćne rakije i cigarete.

Ako ih sada proizvodima obogaćenim mlečnim mastima, alkoholom, nikotinom i katranom ne podavimo ne znam kako bi drugačije. Sada je šansa da im vratimo za osiromašeni uranijum.

Predsednik Srbije i lider SNS-a Aleksandar Vučić blizu je odluke da Srbija na proleće ide na vanredne parlamentarne izbore. Prema saznanjima lista, Vučić još nije doneo odluku, ali sve upućuje na to da će građani novi saziv Narodne skupštine birati pre roka.

On je blizu odluke, da li da ide na prevremene izbore, koju još nije doneo, a mi smo blizu odluke šta posle da radimo sa njim… kada ga tada definitivno sklonimo sa vlasti, ali je još nismo doneli… Radimo na tome.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.