K. Mitrovica: Vozilo udarilo dete na raskrsnici kod škole

FOTO: KoSSev
Vest je ažurirana

16:26 – Portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović, u naknadnom razgovoru za KoSSev, potvrdio je da se dogodila saobraćajna nezgoda – obaranje pešaka, u kojoj je povređena maloletna osoba O. V. (2010).

Policija je na licu mesta zatekla taksi vozilo marke Pežo žute boje kraljevačkih tablica kojim je upravljao B. J. (1974).

Radović je potvrdio ujedno da je pešak prebačen sanitetskim vozilom u KBC Kosovska Mitrovica gde su od strane doktora konstatovane lake telesne povrede.

On je zadržan na dalje praćenje. Slučaj je pod istragom.

Nešto pre 14:30 kod Poleta, u severnom delu Kosovske Mitrovice, neposredno pre skretanja ka školi Sv. Sava, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je povređen 11-godišnji dečak.

Kako javlja reporter KoSSev-a sa lica mesta, pozivajući se na svedočenja očevidaca, kao i nezvanične informacije iz policije, taksi vozilo, marke Pežo udarilo je dečaka.

Dečak je odvezen u bolnicu.

FOTO: KoSSev

Na mestu gde se i dogodila saobraćajna nesreća, jedna ženska osoba bila je uplakana, dok je jedno taksi vozilo zaustavljeno.

Na licu mesta su pripadnici Kosovske policije i vozilo hitne pomoći.

Foto: KoSSev

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.