K.Mitrovica: Poslednji dan „Turnira srpskih opština“ u malom fudbalu

FOTO: Sportska sala/Fejsbuk

„Turnir srpskih opština“ u malom fudbalu, organizovan u Sportskoj hali u Kosovskoj Mitrovici, završava se danas.

Ove godine učešće su uzele 84 ekipe u kategorijama kadeta, veterana i seniora. Učestvovali su fudbaleri iz Sirinićke Župe, Kosovskog Pomoravlja, Metohije, centralnog Кosova, kao i sa severa Кosova.

Prijava ekipa na turnir bila je besplatna, a za prva tri mesta u svim kategorijama obezbeđen je bogat nagradni fond.

Generalni sponzori turnira su srpske opštine sa severa Кosova i Metohije – Кosovska Mitrovica, Zvečan, Leposavić i Zubin Potok, kao i Poštanska štedionica.

Prijatelji turnira su privatna preduzeća Rad 028, Frikom, Ruj tri, Viva Pro Team i Restoran Grej.

„Organizacioni odbor zahvaljuje se na ogromnoj pomoći КBC Кosovska Mitrovica, kao i hitnoj službi Doma zdravlja, koji su svih ovih dana brinuli o zdravlju učesnika turnira. Organizacioni odbor turnira izuzetno je zadovoljan odzivom ekipa, a ovo je bila izuzetna prilika da se pokaže da je podneblje Кosova i Metohije uvek obilovalo talentovanim igračima. Takođe, veliku zahvalnost organizacioni odbor duguje i sudijskoj organizaciji Кosovske Mitrovice, čije su sudije uspešno vodile sve utakmice na turniru“, navodi se u saopštenju FK „Trepča“.

Inače, drugu godinu zaredom, u sportskoj hali u Кosovskoj Mitrovici, održava se Turnir srpskih opština u malom fudbalu, u organizaciji Sportskog saveza Кosova i Metohije, FS Кosova i Metohije i Sportskog centra Кosovska Mitrovica.

Poslednjeg dana turnira raspored utakmica je sledeći:

  • Кadeti (3. mesto)

17.00 Snežni klinci – Grej

  • Veterani (3. mesto)

17.45 Кosovo Polje – Grej

  • Seniori (3. mesto)

18.30 Frikom – Gnjilane – Кusce

  • Кadeti (finale)

19.20 Sveta Srbija – Opština Leposavić

  • Veterani (finale)

20.00 КBC Mitrovica – Opština Leposavić

  • Seniori (finale)

20.50 Market plus – Gotovuša

Radio Kontakt plusPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.