Još jedno zlato za mališane iz OFK DIF

OFK DIF
FOTO: Nemanja Bulatović

Mališani fudbalskog kluba DIF iz Kosovske Mitrovice vratili su se sa još jednog turnira sa osvojenim zlatom. Ovog vikenda nadmetali su se u Apatinu, na turniru na kojem je učešće uzelo 60 ekipa.

Najuspešnija je bila generacija 2012. ovog kluba, koja se okitila zlatnom medaljom i, kako navode iz DIF-a, pokazala najbolji fudbal od svih učesnika turnira.

„Posebne čestitke upućujem generaciji 2012, koja je podigla pobednički pehar, okitila se zlatnom medaljom i na najbolji mogući način predstavila Kosovsku Mitrovicu“, kazao je direktor i trener OFK Dif, Bulatović Nemanja.

Uspešne su bile i druge generacije ovog kluba – 2010, 2011. i najmlađa 2014. zauzele su 2 mesto, dok su generacije 2009. i 2013. osvojile 4 mesto.

Bulatović se zahvalio domaćinima na izuzetno dobro organizovanom turniru. Kaže da je sve proteklo u najboljem redu, a da su pohvale domaćina dobili i mališani i treneri OFK Dif za igru i ponašanje.

Iz kluba se isto tako zahvaljuju i predsedniku Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica, Aleksandru Spiriću, na pomoći u vidu samog odlaska na turnir.

Difovce u narednom periodu očekuje zaslužena letnja pauza, posle jedne od najboljih sezona u istoriji kluba.

OFK DIF
FOTO: Nemanja Bulatović


Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.