Jedna osoba poginula, tri povređene u sudaru na putu Uroševac-Gnjilane

Sabraćajna nesreća kod Uroševca
Sabraćajna nesreća kod Uroševca, fotografije objavljene na Kosovo24časa

Jutros oko 4:20 časova, na putu Uroševac-Gnjilane, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo 43-godišnji muškarac, D.F. iz Uroševca, a tri lica su povređena. Prema poslednjim informacijama kosovskih medija, ona se trenutno nalaze van životne opasnosti.

Do sudara je, kako Gazeta Express javlja, došlo kada je auto sa srpskim registarskim oznakama, kojim je upravljao 41-godišnji A.S. iz Bujanovca, pokušavajući da se priključi na glavni put dok se kretao iz pravca Uroševca ka Kačaniku, udario audi lokalnih registarskih oznaka kojim je upravljao sada preminuli D.F.

Još se utvrđuju okolnosti pod kojima se nesreća dogodila, ali je prema preliminarnim rezultatima istrage, u pitanju najverovatnije neprilagođena brzina, za Kljan Kosova potvrdio je Neđat Zoklji (Nexhat Xhokli), iz policije uroševačkog regiona.

Prošle nedelje kod Suve Reke poginula je petočlana albanska porodica sa Kosova, među kojima troje male dece, koja je živela u Švajcarskoj i koja je bila na godišnjem odmoru.

Od januara do juna 52 osobe izgubile su život na Kosovu u saobraćajnim nesrećama. U istom periodu, povređeno je 5.629 osoba, a zabeležene su ukupno 7.003 saobraćajne nesreće. Kosovska policija izdala je 184.801 kazni.

Sabraćajna nesreća kod Uroševca, fotografije objavljene na Kosovo24časa

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.