Jablanović: Stojanović nije koordinator liste "Srpska"

19:20 – KoSSev: Stojanović nije koordinator Srpske

Nakon što je saopšteno da je zamenik kosovskog premijera, Branimir Stojanović, do izbora novog predstavnika liste "Srpska" njen koordinator, redakciji KoSSeva je dostavljeno saopštenje predsednika ove liste, Aleksandra Jablanovića, koji tvrdi da Stojanović nije koordinator Srpske. Saopštenje prenosimo u celosti:

"Gospodin Branimir Stojanović nije imenovan za koordinatora Srpske liste, niti je takav zahtev prosleđen Srpskoj listi sa njegove strane. Pravo da daju izjave u ime Srpske liste imaju predsednik liste, šef poslaničkog kluba, poslanici, kao i predstavnici Srpske liste u Vladi u Prištini. Svaka želja pojedinca da za sebe prisvoji ekskluzivno pravo na izjave koje dolaze od strane Srpske liste vodi ka diktaturi koja nije svojstvena našoj Listi i takvi nastupi u budućem periodu neće biti tolerisani ni jednom pojedincu unutar Liste."

16:23 – RTV KIM/Fonet: Stojanović koordinator Srpske liste

Koordinator Građanske inicijative Srpska lista biće Branimir Stojanović do izbora novog predstavnika, saopštila je danas ta lista.

Stojanović će, kako je objavio Fonet, u predstojećem periodu biti jedina osoba ovlašćena da javnost obaveštava o zvaničnim stavovima Srpske liste, dodaje se u saopštenju.


Pročitajte još: 

"Jablanović više ne predstavlja Srpsku"

Jablanović EKSKLUZIVNO: Proglas je najobičnija politička farsa koja ne može da uspe

"Proglas srpskom narodu istaknutih predstavnika Srpske": Jablanović da se povuče sa svih funkcija


 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.