Italijanski KFOR pomogao KBC-u Priština u Gračanici

Pripadnici italijanskog KFOR-a uručili su juče osoblju Kliničko-bolničkog centra Priština sa sedištem u Gračanici donaciju u vidu dve mašine za pranje bolesničkih posteljina.

Iz KBC Priština ističu da su se poslednjih par dana součavali sa sa ozbiljnim poteškoćama u radu koje su nastale usled kvara na dotrajalim mašinama za pranje bolesničkih posteljina, čaršafa i kompresa za operacionu salu i porodilište.

Oni, međutim, dodaju da je ovom donacijom italijanskog KFOR-a ovaj problem rešen.

"Zahvaljujući poslovnoj fleksibilnosti menadžmenta KBC-a, ostvareni su dobri, kako poslovni tako i prijateljski odnosi sa italijanskim vojnicima KFOR-a koji su prepoznali, kako naše zalaganje i rezultate u svim segmentima rada, tako i naš aktuelni problem i odlučili da nam pomognu," navodi ova zdravstvena ustanova na svom Fejsbuk profilu.

Donaciju je, u ime italijanskog KFOR-a, uručio njihov komandant Paolo Koleta, a direktor KBC Priština Zvonko Đurđević zahvalio se na, kako je kazao, prijateljskoj pomoći, istakavši da je ona došla u pravo vreme.

 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.