„Inspirativni razgovori“ sa Nevenom Božović u Kosovskoj Mitrovici

nevena božović

Mitrovčanka i višestruka predstavnica Srbije na „Pesmi Evrovizije“, Nevena Božović, biće gošća Evropske kuće u Severnoj Mitrovici danas od 13 časova, gde će sa publikom voditi „Inspirativne razgovore“.

Između ostalog, u sklopu „Inspirativnih razgovora“, Nevena će publici ispričati koji su to muzičari, osim nje, bili učesnici „Evrovizije“ a dolazili su iz Kosovske Mitrovice.

Ulaz je slobodan.

Nevena Božović je srpska pevačica i tekstopisac. Rođena je u Kosovskoj Mitrovici 1994. godine. Predstavljala je Srbiju na „Dečijoj pesmi Evrovizije“ 2007. u Roterdamu sa pesmom „Piši mi“ i osvojila treće mesto.

Bila je takmičar muzičkog talent-šoua „Prvi glas Srbije“ 2013. godine kada je osvojila visoko drugo mesto.

Nevena je 2013. sa Mirnom Radulović i Sarom Jovanović oformila bend „Moje tri“. One su iste godine predstavljale Srbiju na „Pesmi Evrovizije“ u Malmeu sa pesmom „Ljubav je svuda“, čime je Nevena postala prva učesnica koja se takmičila na „Pesmi Evrovizije“ nakon učešća na „Dečjoj pesmi Evrovizije“.

Ove godine je Nevena predstavljala Srbiju na istom takmičenju u Tel Avivu sa pesmom „Kruna“, i ovog puta kao solista osvojila 18. mesto.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.