HO „Kosovsko Pomoravlje“ u akciji prikupljanja sredstava za dodelu božićnih paketića najmlađima

FOTO: HO „Kosovsko Pomoravlje“

Humanitarna organizacija „Kosovsko Pomoravlje“ tradicionalno se ove godine od Božića do Srpske nove godine druži sa mališanima s KiM i daruje im paketiće za Božić. Oni su pozvali sve građane da doniraju sredstva i učine deci praznike lepšim.

„Ova akcija, nije samo odnošenje poklona, već i prilika da porazgovaramo sa decom i roditeljima o njihovim problemima i potrebama, da im pomognemo i pokrenemo nove akcije na koje nam ljudi ukažu da su neophodne za normalan život“, ističe Marija Vasić iz HO „Kosovsko Pomoravlje“.

Dodaje da su tokom prošle godine, u sklopu ove akcije dodelili više od 500 paketića.

Ujedno navode da su saznali kome su potrebne stipendije za školovanje, da su upoznali mališane koji žive sami i nemaju drugare, te da su im obezbedili letnji kamp i druženje.

„Zahvaljujući ovim akcijama uspevamo da obiđemo mnoštvo porodica i pomognemo ne samo za Božić, već i tokom cele godine. Zato je važno da svako od nas učini malo i donira novac kako bismo mogli još mnogo dece da učinimo srećnim, ne samo tokom praznika, već i tokom cele godine“ daodaje Vasić.

Ovu akciju možete podržati putem ovog linka. Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.