HO „Kosovsko Pomoravlje“ nastavlja sa akcijom podele humanitarnih paketa

Podela humanitarnih paketa
FOTO: HO „Kosovsko Pomoravlje“

Članovi humanitarne organizacije „Kosovsko Pomoravlje“ nastavljaju sa akcijom podele humanitarnih paketa za stanovnike Kosovskog Pomoravlja.

Tokom prethodnih dana delili su pomoć u vidu namirnica, namenjenu pre svega licima iz ugroženih kategorija koja žive na teritoriji Kosovskog Pomoravlja, ali i svim meštanima, koji zbog okolnosti izazvanih pandemijom virusa korona nisu u mogućnosti da dođu do osnovnih životnih potrepština, dodaju iz ove HO.

„Pomenutu akciju pokrenuli smo pre nekoliko dana, kada je na terenu bila uočena potreba za tim. Nastavićemo sa deljenjem humanitarnih paketa sve dok u okviru naše organizacije budu postojale mogućnosti da se akcija sprovodi“ navode iz ove organizacije.

Iz Humanitarne organizacije „Kosovsko Pomoravlje“ pozivaju sve ljude koji na bilo koji način budu želeli da podrže ovu akciju, da se obrate organizaciji putem društvenih mreža Fejsbuka, Instagrama ili Tvitera.

Takođe za one koje žele da doniraju sredstva, ovde mogu pronaći potrebne podatke.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.