Građani Kosova još uvek plaćaju polisu osiguranja u CG, najavljena finalizacija sporazuma na leto

Prelaz
FOTO: Gazeta Express

Polisa osiguranja za građane Kosova koji putuju u Crnu Goru još uvek nije uklonjena. Dve vlade rade na finalizaciji sporazuma o ukidanju polise osiguranja od 15 evra. To je za KosovoPress izjavio direktor turizma u Ulcinju, Gezim Hajdinaga, koji dodaje da se sporazum o ukidanju polise osiguranja može postići do 1. juna.

Ovih dana najavljeno je tako nešto, ali to se još nije desilo.

Hajdinaga naglašava da se sastanci dve delegacije nastavljaju.

„Mislim da maksimalno negde do 1. juna ovo više neće biti na snazi. Dva su nadležna tela u kontinuiranim sastancima, koliko sam saznao i obavešten sam, Vlada Kosova je dala zeleno svetlo… Nacrti su konačni, očekuje se da će uskoro biti potpisan međudržavni sporazum o prihvatanju ovog dokumenta i ukidanju poreza“, rekao je Hajdinaga za KosovaPress.

Direktor Turističke organizacije u opštini Ulcinj, kaže da se nada da će ova letnja sezona biti bolja nego prošle godine. Hajdinaga kaže da su spremni da prime goste sa Kosova za ovu sezonu.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.