Gračanica: Policajci mu rekli da se zaustavi, on ubrzao; Hapšenje u Zvečanu

Kosovska policija
Ilustracija/FOTO: KoSSev

Policijska patrola u Gračanici registrovala je juče slučaj izazivanja opšte opasnosti kada je vozač automobila odlučio da ne ispoštuje njihove naredbe.

Naime, u poslepodnevnim satima je patrola signalizirala vozaču na kotrolnom punktu da se zaustavi, međutim, on je u tom trenutku ubrzao, čime je, kako navode iz policije, doveo u opasnost policajce i druge učesnike u saobraćaju.

Istražna jedinica identifikovala je vozača automobila.

Osumnjičenom je potom naloženo da se u pratnji jednog od roditelja pojavi u policijskoj stanici.

Juče je ujedno izvršeno hapšenje na Severu Kosova, tačnije u Zvečanu.

Identifikovan je i uhapšen muškarac za krivično delo počinjeno 8. maja u 02.50.

O slučaju je obavešten nadležni tužilac. On je naložio da se osumnjičeni privede nakon ispitivanja.

Podsetimo, Kosovska policija saopštila je krajem prošle nedelje da je tog 8. maja i u 02.50 registrovan slučaj teške krađe u Zvečanu, tj, da su nepoznate osobe obile lokal iz kojeg su ukrale više računara.

Policija je u svom 24-časovnom izveštaju registrovala i jučerašnju saobačajnu nesreću kod Lozišta o kojoj je izvestio prethodno KoSSev portal.

U nesreći su učestvovala dva automobia kojima su upravljali osoba sa Kosova i osoba iz Srbije. Do nesreće je došlo usled neoprezne vožnje, poručila je policija.

Jedan od vozača je hospitalizovan.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.