Gračanica: Humanitarna akcija za Aleksandra Popovića

Humanitarna akcija
Foto: RTV Kim

U centru Gračanice od jutros je postavljen štand gde se može priložiti novac za pomoć u daljem lečenju Aleksandra Popovića iz Kosova Polja koji boluje od tumora na mozgu, navodi se u saopštenju Opštine Gračanice, a prenosi RTV Kim.

Svi meštani opštine Gračanica koji žele da pomognu Aleksandru novac mogu da prilože do 15 časova na štandu postavljenom u centru Gračanice. To je u prepodnevnim satima učinio i predsednik opštine Gračanica Srđan Popović koji je pozvao sve koji su u mogućnosti da se priključe akciji, ističe se u saopštenju dostavljenom medijima.

„Opština Gračanica nastavlja da podržava humanitarne akcije koje za cilj imaju borbu za nečiji život. Kao i mnogo puta u prethodnom periodu i ova današnja akcija naš je doprinos da pomognemo Aleksandru da pobedi ovu opaku bolest. Verujem da će se naši meštani odazvati akciji i pomoći koliko je u njihovoj mogućnosti“, poručio je predsednik lokalne samouprave Srđan Popović.

Aleksandar Popović iz Kosova Polja koji živi u Beogradu boluje od teškog oblika tumora na mozgu. Do sada je više puta podvrgnut operacijama, a uporedo je primao osamnaest zračnih i dvadeset i četiri hemioterapije. Zatim još šest ciklusa hemioterapije. I dalje je u fazi lečenja, ali mu se zdravstveno stanje ne poboljšava, zaključuje se u saopštenju.

Humanitarna akcija
Foto: Opština Gračanica

RTV Kim

 Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.