Gračanica: Dva najmlađa člana Škole fudbala „28. jun“ u Crvenoj Zvezdi

Škola fudbala 28 jun.
Foto: Škola fudbala „28 jun“, Fejsbuk

Dva najmlađa člana (uzrasta 7 godina), Škole fudbala „28. jun“ iz Gračanice, Mateja Jovanović i Bogdan Stolić, dobili su pozive da treniraju i nastupaju na turnirima širom Srbije za Crvenu Zvezdu, dok su za četiri dečaka upućene reči hvale kao i da će ih u daljem periodu pratiti, saopšteno je iz ovog kluba.

Mateja Jovanović i Bogdan Stolić će ubuduće nastupati za Školu fudbala „28. jun“ sa prostora opštine Gračanice i za Crvenu Zvezdu iz Beograda. Za trenere naše škole ovo je najveći uspeh do sada. Nadamo se da ćemo i ubuduće proizvoditi dobre igrače, koji će se svojim veštinama dokazati i trenerima Crvene Zvezde”, navodi se u saopštenju.

Škola fudbala „28. jun“ iz Gračanice učestvovala je na selektivnim treninzima Crvene Zvezde u Kraljevu i Beogradu, koje su radili treneri najtrofejnijeg kluba u Srbiji, a tog dana, u pet starosnih generacija, učestvovalo je oko 100 dečaka.

“Škola fudbala je bila deo ovog treninga sa šest malih fudbalera gde su nakon višečasovnog treninga dalje prošla sva šestorica i pozvana su u Beograd radi daljeg selektovanja”.

Nakon što je Zvezda odradila tri regionalna treninga u Šapcu, Zrenjaninu i Kraljevu na jučerašnjem treningu u Beogradu je prisustvovalo preko 150 dečaka iz cele Srbije u pet starosnih generacija od 2008-2012.

“Naši mali fudbaleri su se odlično pokazali i dobili pohvale za celokupno prikazivanje na treningu, za četiri dečaka smo mogli da čujemo samo reči hvale i da će ih u daljem periodu pratiti. Dok su naša dva najmlađa člana 2012. godište skrenuli pažnju na sebe i dobili pozive da treniraju u Zvezdi i da nastupaju na turnirima širom Srbije za ovaj tim”.

Škola fudbala „28. jun“ i Crvena Zvezda sarađuju već nekoliko godina, a u narednom periodu se planira i zvanično potpisavanje dokumenta o saradnji kao i otvaranje regionalnog centra Crvene Zvezde u Gračanici.

Radio KIM

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.