Goran Rakić i Ksenija Božović osudili jutrošnji napad na Ilića

Gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić i  predsednica Skupštine ove opštine Ksenija Božović osudili su jutrošnji, kako su naveli, brutalan napad na radnika Kosovske policije, Časlava Ilića i naveli da je ovaj događaj dodatno uznemirio građane Severne Mitrovice. Oni su pozvali nadležne organe i institucije, prvenstveno KPS – "da hitno reaguje, pronađe počinioca i odmah izvede pred lice pravde."
 
"Građane Severne Mitrovice pozivamo na mir i strpljenje, uz obavezu da će Skupština u okviru svojih nadležnosti raditi na tome da se ovakvi i slični slučajevi suzbiju i ne dešavaju u našem gradu," navedeno je u saopštenju.
 
Časlava Ilića (35), koji je zaposlen u administraciji KP u Severnoj Mitrovici, jutros su, nešto pre osam časova, u blizini studentskih domova napala dva maskirana lica, kada je zadobio više ubodnih rana u stomak. On nije životno ugrožen, a njegov brat Miljan Ilić, u video izjavi za agenciju "Tanjug" optužio je vrh kosovske policije na Severu da stoji iza ovog napada, što je kasnije, šef operative KP za Sever, Željko Bojić, snažno demantovao

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.