Fotografija Sanje Stoilković iz Raniluga u finalu konkursa „Naša najlepša Srbija“, glasanje do ponoći

FOTO: Sanja Stoilković

Još jedna fotografija uslikana na Kosovu u trci je za najlepšu fotografiju Srbije. U finalu konkursa „Naša najlepša Srbija“, koji je inicirao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, je fotografija Sanje Stoilković iz Raniluga. Glasanje traje do večeras u ponoć.

Fotografija ove 23-godišnje devojke, inače nezaposlene vaspitačice, prethodno je izabrana za najlepšu fotografiju jedne nedelje u septembru. Tako je slika nastala na jezeru Ranilug kod Kosovske Kamenice, zajedno sa još 28 fotografija, ušla u finale konkursa.

„Gledajući Sanjinu fotografiju čuli smo šapat trske, osetili miris zemlje i spokojnog letnjeg popodneva“, opisala je u septembru Instagram stranica buducnostsrbijeav Sanjinu fotografiju.

Za njenu, ili fotografiju nekog od kandidata, možete glasati do večeras u 23.59 lajkom na Instagram stranici predsednika Srbije Aleksandra Vučića – buducnostsrbijeav.

Kako je prethodno najavio srpski predsednik, autor fotografije sa najviše „lajkova“ dobiće iPhone 14 Pro Max i Apple iPad, a autori svih objavljenih fotografija pozvani su da prisustvuju izložbi svojih radova i svečanom prijemu.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.