Fondacija „Delije“ pomaže u prodaji vina iz Metohije

Foto: Fondacija „Delije“

Fondacija „Delije“ nastavlja sa svojim humanitarnim akcijama na KiM-u. Ovog puta, preuzeli su na sebe prodaju metohijskog vina, tačnije vina iz Velike Hoče i Orahovca.

Vino je proizvod četiri različite porodice iz Metohije – dve iz Orahovca, Šutaković i Radić, dok vino iz Velike Hoče prave porodice Spasić i Stanišić.

Vino možete naručiti slanjem poruke u inbox Fondaciji „Delije“ na društvenim mrežama, a po prethodnom dogovoru sa njima, isto možete preuzeti na stadionu „Rajko Mitić“. Cena flaše je 600 dinara.

„Kada smo dopremili vino i prodali neke od prvih flaša ove godine, jedan od vernih kupaca rekao je da obavezno uzima nekoliko flaša jer bi svaka srpska kuća trebalo da ima vino iz Metohije za Božić i praznike“, saopštili su iz ove HO.

Pozvali su sve srpske domaćine da naruče i preuzmu vino sa ovih prostora i da „kroz čašu vina na božićnoj trpezi, budu zajedno sa narodom na Kosmetu“.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.