FK Rudar treći put na turniru u Požarevcu

FOTO: FK Rudar

Mladi fudbaleri Fudbalskog kluba Rudar iz Kosovske Mitrovice zauzeli su prvo mesto u grupi na petom letnjem turniru „Tron Kup“ u Požarevcu, a pehare i medalje ponele su generacije 2007. i 2008.

Šest generacija FK Rudar učetvovalo je na požarevačkom Tron Kupu, saopšteno je iz ovog kluba.

„Najuspešniji smo bili u generacijama 2007, na čelu sa Drašković Bojanom i 2008 na čelu sa Idrizović Adisom gde su dečaci osvojili pehare i medalje. Generacija 2009 je zauzela prvo mesto u grupi, ali je zaustavljena u borbi za polufinale od dečaka iz Partizana, generacija 2010 je takođe zaustavljena u borbi za polufinale, a 2011 je u jakoj konukurenciji završila takmičenje u grupi. Najmlađi, 2012/13, su stigli do četvrtine finala“, saopštili su iz ovog kluba i poručili da su ponosni svoje igrače.

Treneri i predsednik kluba, Igor Uljarević, takođe su zahvalili organizatorima turnira, klubu Tron i porodici Elezović, koji su ugostili dečake iz Rudara tokom njihovog boravka u Požarevcu.

FK Rudar nastavlja sa pripremama za naredni turnir – „Dragan Manče Kup“.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.