FK Rudar potpisao ugovor o saradnji sa FK Crvena zvezda

FK Rudar Crvena Zvezda

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda, Svetozar Mijailović i direktor i trener fudbalskog kluba Rudar, Anis Idrizović, potpisali su ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji u medija centru Crvene zvezde u Beogradu. „Velika je odgovornost i čast biti deo jednog tako velikog tima kao što je Crvena Zvezda“, poručuju iz FK Rudar.

Potpisivanjem ovog ugovora FK Rudar je zvanično postao deo FK Crvena zvezda tako da će svim mladim talentima Rudara, kako je saopšteno KoSSevu iz ovog kluba, biti otvorena vrata da svoja umeća dalje razvijaju u Crvenoj zvezdi.

„Drago nam je zbog buduće saradnje i uvereni smo da je ovo samo prva stranica uspešnog zajedničkog rada. Rezultati koje postižemo potvrđuju da smo na pravom putu, a kolika je privilegija biti deo šampionskog tima, suvišno je i govoriti. Veliku zahvalnost dugujemo našim trenerima, četvorici braće Idrizović na čelu sa predsednikom Igorom Uljarevićem, koji su uspeli da našoj deci otvore put i da im ovo bude podstrek u daljem radu. Velika čast i velika odgovornost je biti deo jednog tako velikog tima kao što je Crvena Zvezda”, poručuju iz ovog kluba.

Crvena zvezda je osim sa FK Rudar potpisala ugovore o saradnji sa još 12 škola fudbala i sa tri regionalna centra i na taj način proširila „mrežu potrage za talentima“.

Crveno-beloj mreži, prekjuče su se pridružili pored FK Rudar i Danilovgrad, Respekt (Loznica), Vrbas, Sokobanja, Arena (Subotica), BSK Bjelo Brdo (Hrvatska), Gardoš, Kolonija (Smederevska Palanka), Rudar (Kosovska Mitrovica), Sport klub (Banja Luka), Real (Lazarevac), Koerver junior fudbalska akademija (Vršac) i Viktorija (Kragujevac).

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.