FK Rudar ovog vikenda osvojio „Fer plej“ pehar i ozvaničio saradnju sa FK „Kolašin“

FK RUDAR
FOTO: FK Rudar

Mališani FK Rudar igrali su ovog vikenda u Šapcu u okviru Mini Maxi lige (MML), gde nisu uspeli da se plasiraju u polufinalni deo takmičenja, ali su se ipak izborili za pehar Fer pleja. 

Više generacija ovog kluba je u prethodnom periodu igralo u sklopu prvog dela takmičenja Mini maxi lige koje je održano na Severu Kosova.

Jedna od generacija ovog kluba uspela je da se plasira u viši rang ovog takmičenja, odnosno završni, koji se održao ovog vikenda u Šapcu.

„Generacija 2014/15 bila je odlična. Za malo joj je izmaklo polufinale, ali sjajna deca na čelu sa trenerima Idrizović Anisom i Jasminom zaslužili su pehar Fair Play-a i tako se svi zadovoljni vracaju iz Šapca, gde su učestvovali s najboljim ekipama u Srbiji“, navode iz FK Rudar.

Zahvalili su se i pohvalili organizatore MML, kako za deo takmičenja na Kosovu, tako i u Šapcu.

Iz ovog kluba poručuju da će da nastave da rade sa decom kako bi ih izveli na pravi put te se ujedno zahvaljuju svima koji im pomažu.

FK Rudar je ove nedelje ujedno ozvaničio saradnju sa klubom „Kolašin“ iz Zubinog Potoka.

„Postignut je dogovor na obostrano zadovoljstvo, a sve to smo uradili u interesu dece. Naš klub ‘Rudar’ i klub iz Zubinog Potoka ‘Kolašin’ su uspešno sarađivali godinama unazad, a sada smo to i ozvaničili“, poručili su iz FK Rudar.

Zahvalili su se rukovodstvu FK Kolašin, navodeći da je ovo četvrti klub sa kojim uspešno i zvanično sarađuju, a pored, FK Crvena Zvezda, FK Čukarički, ŠF „28. Jun“ Gračanica.

„Ovo je još jedna lepa stvar za svu našu decu kako bi ih ujedinili i pružali im šansu da zaigraju za velike klubove“, zaključuju iz FK Rudar.

FK Rudar FK Kolašin
FOTO: FK Rudar

Pozvali su mališane koji žele da treniraju fudbal i njihove roditelje da im se obrate putem stranica na Fejsbuku ili Instagramu.

Upis traje tokom cele godine i važi za sve kategorije od najstarijih – kadeti 2006. godište, do najmlađih – rudarove bebe 2019 godište.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.