Evropsko prvenstvo u Budvi: Srebro za Mitrovčanina u kik boksu

Foto: Kikbox klub „028“

Članovi mitrovičkog Kikbox kluba „028“ učestvovali su ovog meseca na juniorskom Evropskom prvenstvu. Stefan Pavlović osvojio je srebrnu medalju.

Prvenstvo, u kom je učestvovalo 1.500 učesnika iz 39 zemalja, održavalo se u periodu od 6.-13. novembra u ovom crnogorskom gradu.

Među učesnicima našli su se i trojica članova Kik boks kluba „028“ iz Kosovske Mitrovice, koji su ujedno i deo predstavnika reprezentacije Srbije.

I dok je Pavle Milosavljević meč izgubio u četvrtfinalu, Stefan Pavlović sa prvenstva se vraća sa osvojenom srebrnom medaljom.

„Naš član Pavle Milosavljević izgubio je četvrt finalni meč od takmičara iz Rusije koji je na kraju i osvojio Evropsko prvenstvo, dok je Stefan Pavlovic, takodje naš član, osvojio srebrnu medalju“, saopštili su iz kluba.

Reprezentacija Srbije takmičenje na prvenstvu završila je sa šest zlatnih, 15 srebrnih i 11 bronzanih medalja.

U stručnom štabu reprezentacije bio je i Marko Božović, trener Kik boks kluba “028” iz Kosovske Mitrovice.

A neposredno pre ovog prvenstva u Budvi, naš portal je pisao o mitrovičkim kik bokserima, momcima iz kluba „028“ koji su i učestvovali na njemu.

Priču možete pogledati i pročitati u: 

Šampioni iz Mitrovice: Želimo sve da pobeđujemo, ali ne možemo bez bezviznih pasoša

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.