Elektrosever poziva građane da im se obrate oko računa: Pažljivo ćemo razmotriti reklamacije

FOTO: KoSSev

Nakon što je krenula da uručuje paušalne predračune za februar, a potom i račune za isti mesec, što je izazvalo nezadovoljstvo građana koji tvrde da su previsoki i da ne održavaju realnu potrošnju, Kompanija „Elektrosever“ pozvala je danas građane sa Severa Kosova da im se obrate ukoliko imaju bilo kakve nedoumice.

„‘Elektrosever’ poziva sve potrošače električne energije na severu Kosova i Metohije koji imaju bilo kakvu nedoumicu ili pitanje u vezi sa ugovorima za snabdevanje električnom energijom i računima da dođu u prostorije ‘Elektrosever’ d.o.o., Kosovska Mitrovica, Filipa Višnjića bb ili u poslovnice u Leposaviću, Lešku i Zubinom Potoku“, navode iz ove Kompanije.

Građanima poručuju i da sve informacije mogu da dobiju u poslovnicama i upravnoj zgradi društva „Elektrosever“ ili putem telefona na broj 028-422-775, odnosno na mejl adresi [email protected].

Radno vreme poslovnica za rad sa građanima je radnim danima od 8 do 14 časova.

Najavili su i da će svaka reklamacija biti pažljivo i detaljno razmotrena i kupac će biti blagovremeno obavešten.

„‘Elektrosever’ stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima za odgovore na sva potencijalna pitanja i nedoumice“, zaključili su u saopštenju.

Podsetimo, građanima Severa Kosova početkom marta počeli su da stižu paušalni računi, odnosno predračuni za struju za mesec februar u iznosu od 21.60 evra, kako je i prethodno najavio predsednik SO Severna Mitrovica, Nedžad Ugljanin, uz navode da će se isti paušalni iznos plaćati i za mart i april mesec.

Međutim, ove nedelje su, bez prethodne najave, za mesec februar, pored paušalnih računa, potrošačima uručeni i drugi računi na osnovu, kako iz Elektrosevera tvrde – realne potrošnje i merenja stanja.

Građani severnog dela Kosovske Mitrovice, međutim, u Vox Pop-u KoSSev portala kazali su da su računi nerealni, odnosno previsoki i da ne odražavaju realnu potrošnju, žaleći se na to da brojila nisu ispravna. Pojedini su čak tvrdili i da ih neće platiti.

Više o nedavno započetom procesu plaćanja električne energije čitajte na našoj tematskoj stranici: StrujaPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.