Dve osobe poginule u saobraćajnoj nesreći kod Kline

Saobraćajna nesreća - Klina
FOTO: Llapi.info

Teška saobraćajna nesreća dogodila se večeras nedaleko od Kline kada su se sudarili automobil i kamion. Preminule su dve osobe, od kojih je jedna maloletna, potvrdili su iz Kosovske policije.

Portparol KP, Daut Hodža (Hoxha), kazao je večeras za Zeri da se nesreća dogodila na putu Priština – Peć, u selu Zajmovo kod Kline.

Hodža je nešto ranije rekao da su u nesreći koja se dogodila u 18.25 učestvovali kamion lokalnih i automobil stranih registarskih tablica, te da su povređeni muškarac, žena i dete.

Međutim, u međuvremenu je više prištinskih medija javilo, pozivajući se na svoja saznanja, da su usled zadobijenih povreda preminule dve osobe, što je zatim potvrdila i Kosovska policija.

Prištinski Zeri javio je upravo, pozivajući se na potvrdu portparola KP u Peći, Fadilja Gašija (Fadil Gashi), da su dve osobe u međuvremenu preminule.

„Usled nesreće, dve povređene osobe koje su upućene u regionalnu bolnicu u Peći su, nažalost, došle do bolnice bez znakova života“, kazao je Gaši.

Iz kosovske policije su ujedno potvrdili za Kohu da je među poginulima i dete. Tela preminulih poslata su na obdukciju u Institut za sudsku medicinu.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.