„Doručak sa gimnazijalcima“ za maturante koji nisu u mogućnosti da plate ekskurziju

Za maturante koji nisu u mogućnosti da plate troškove ekskurzije, učenici i profesori Gimnazije Priština koja je izmeštena u Laplje Selo, organizuju dobrotvornu akciju za prikupljanje neophodnog novca. Organizatori pozivaju sve koji mogu da pomognu maturantima, prenosi Gračanica online.

Dobrotvorna, humanitarna manifestacija „Doručak sa gimnazijalcima“ biće održana 26.2.2020., na platou ispred Opštine Gračanica, od 11:30 do 13:00, u organizaciji Učeničkog parlamenta Gimnazije Priština.

„Namera nam je da toga dana prodamo hranu koju naši učenici i mi, njihovi profesori spremimo, i da taj novac usmerimo u fond za ekskurziju za maturante koji ne mogu da je plate. Molimo vas da propratite akciju i da je proširite, tako što ćete pozvati naše sugrađane da u što većem broju dođu i podrže decu“, piše u saopštenju učenika i kolektiva Gimnazije Priština, koje je potpisala profesorka Ana Kostić.

Portal Gračanica online, podržavajući akciju, poziva sve ljude dobre volje, kao i institucije, da pomognu.

Gračanica online

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.