Domu zdravlja Zvečan i KBC-u K. Mitrovica uručena medicinska oprema

kbc mitrovica korona saniteti hitna pomoć
FOTO: KoSSev

Predsednik Privremenog organa opštine Zvečan, Ivan Todosijević, uručio je Domu zdravlja Zvečan i Kliničko bolničkom centru Kosovska Mitrovica donaciju u vidu medicinske opreme.

Donacija je uručena u cilju pomoći i poboljšanju uslova za lečenje pacijenata.

„Nabavkom ove medicinske opreme u potpunosti će se unaprediti efikasnost i dostupnost svih vidova zdravstvene zaštite za pacijente bolnica. Rad u ustanovama je izuzetno težak, zbog pandemije kovid-19, pa će ova vredna donacija umnogome doprineti poboljšanju uslova za lečenje pacijenata“, naveli su iz PO opštine Zvečan.

Ističu da je zdravstvena zaštita pitanje koje se tiče svih građana opštine, i poručuju da će se potruditi da kontinuirano unapređuju i ulažu u zdravstveni sistem.

“PO opštine Zvečan uz podršku Kancelarije za KiM, čini sve da pomogne lekarima, medicinskim sestrama i ostalom osoblju, upravo zbog toga što su naši lekari i medicinske sestre pravi heroji i na prvoj liniji odbrane života u borbi protiv korone”, navode u saopštenju.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.