Delegacija Fudokan saveza Srbije u poseti karate klubu u Lepini

Karate Lepina
FOTO: RTK2

Fudokan karate seminar vodili su predsednik trenerske komisije fudokana saveza Srbije Milan Đokić, kao i internacionalni karate sudija Goran Krsmanovć koji su se više nego pohvalno izrazili o organizaciji seminara, ali i zavidnim rezultatima karate kluba Senši iz Lepine.

„Stvarno je veliko zadovoljstvo biti ovde i raditi sa ovom decom koja su spremna da nauče nešto novo i u svakom trenutku upiju nova znanja iz ovog sporta. Na drugoj strani, mi u fudokan savezu Srbije znamo za njihov rad i sve ono što su do sada radili, sa jasnom tendencijom da će u narednom periodu ti rezultati biti još bolji“, rekao je Đokić.

„Meni je drugi put da sam ovde, tačnije bio sam pre deset godina kada je klub počeo sa radom. Linija napretka kluba i rezultata njegovih takmičara je vidljiva, ali ono što me posebno raduje jeste odnos te dece ka ovom sportu, kao i njihovo lično vaspitanje koje je vidljivo ma gde oni bili“, napomenuo je Krsmanović.

Trener karate kluba Senši Milan Rašić napominje da je dolazak delegacije fudokan saveza Srbije veliki podstrek za dalji rad i napredak, kako kluba, tako i pojedinaca.

„Veoma je bitno što mi ovoga vikenda od sjajnih majstora ovoga sporta možemo da naučimo nešto novo, da pitamo i saznamo sve ono što do sada nismo znali. Zauzvrat, potrudićemo se da budemo dobri domaćini i da im pokažemo puno toga vrednog iz našeg kraja“.

Osim nekoliko pokaznih treninga i seminara, delegacija fudokan saveza Srbije obići će manastir Gračanicu, kao i Pećku Patrijaršiju i Visoke Dečane.

RTK2Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.