Bez struje Srbovac i Grabovac, moguće restrikcije u Mitrovici

struja došla sijalica
Ilustracija/FOTO: KoSSev

Usled kvarova na dalekovodima, trenutno su bez struje delovi Srbovca i Grabovca, kazao je za Radio Kontakt Plus glavni dispečer Elektrodistribucije u Kosovskoj Mitrovici, Zoran Obradović.

Obradović je rekao da je problem sa električnom energijom imala i Banjska (opština Zvečan), ali da je u međuvremenu to rešeno.

„Sad rešavamo problem u Srbovcu, jer se 13. marta tu dogodila saobraćajna nesreća, kada je polomljen stub. Ekipa je na licu mesta, radi se i nadamo se da ćemo do 14h i taj problem da rešimo“, dodao je Obradović.

Radnici Elektrodistribucije trenutno rade na otklanjanju kvara i na “Poligonu”. Obradović očekuje da će taj problem biti rešen do 15h.

Dodao je da su posle 15h u Mitrovici moguće polučasovne restrikcije, „dok se ne stabilizuje stanje usled nestanka napona u dužem vremenskom intervalu“.

Restikcijama će biti obuhvaćene ulica Kolašinska, ulica Kralja Petra I, deo „Poligona“, deo Mikronaselja i zgrada “Vampiruša”, kazao je Obradović.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.