Ambasadorka Grčke posetila opštinu Severna Mitrovica

Ambasadorka Grčke na Kosovu, Konstantina Atanasidau, posetila je danas Severnu Mitrovicu. Razgovarala je sa glavnom izvršnom službenicom opštinske administracije, Adrijanom Hodžić. Ambasadorka je pohvalila rad i ideje opštinske administracije i izrazila želju i spremnost da u diplomatskom smislu podrži rad opštine Severna Mitrovica, saopšteno je iz službe javnog informisanja opštinske administracije.

Sagovornice su razgovarale i o dosadašnjim rezultatima u opštini Severna Mitrovica, planu rada, programima, projektima, kao i o infrastrukturnim potrebama stanovništva.

Atanasidu je takođe razgovarala sa svim direktorima opštinskih odeljenja, upoznavši se, kako se navodi, sa izazovima sa kojima se opština susreće.
 
Ambasadorka je na kraju, u pratnji Hodžićeve, obišla gradske ulice i glavni mitrovički most. Građanima Severne Mitrovice čestitala je novogodišnje praznike. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.