Albanski hakeri ponovo na našem sajtu: "Kosovo je Albanija, a Albanija je Ilirija, ne zaboravite stare mape"

Sajt nevladine organizacije „Centar za razvoj zajednica“, koja uređuje portal KoSSev je oboren i pod hakerskim je napadom grupe koja sebe naziva „Kosova Warrior Group“ („Kosovska grupa ratnika“).

Na zvaničnoj stranici našeg sajta www.crzmitrovica.com, organizacija, ili osoba koja sebe naziva „Kosovska grupa ratnika“ postavila je sledeću poruku na albanskom: „Ovo je jasna poruka za vas varvarske srpske osvajače. Poruka je: Tražimo prava za Albance koji se nalaze na okupiranim teritorijama. Tražimo da nam platite ratnu odštetu koju ste nam naneli. Ne tražimo mir. Tražimo razumevanje i poštovanje. Kosovo je Albanija, a Albanija je Ilirija.“ U tekstu se za Srbe koristi pogrdan naziv na albanskom – „shkavella“, a takođe postavljeni su i sledeći stihovi:

„Ti Albanijo, daj mi čast, daj mi ime ‘Albanac’

mom srcu punom vatre i želje,

Albanijo, o moja majko, iako u egzilu,

tvoju ljubav nikada srce neće zaboraviti.“

Na kraju poruke se zaključuje: „Ne zaboravite stare mape: Mi smo albanski hakeri. Ništa nas ne može zaustaviti osim Alaha.“ U potpisu poruke piše: „Misterioz Pirat“, „UnikBaba“, „c0ldDA3MON“ i „gR33nc0d3“.

Sajt naše organizacije je već dva puta bio pod hakerskim napadom, prvi put 2013. godine, takođe, od strane albanskih hakera, kao i 23. aprila ove godine, pod hakerskim napadom organizacije, ili osobe koja sebe naziva „Bosnian Hacker’s Terrorist“, kada je postavljen amblem „Armija Bosne i Hercegovine“, sa porukom na engleskom sledeće sadržine: „Pozdrav za administratora, ovo je hakerski napad od bosanskog hakerskog teroriste,“ uz muzičku podlogu pesme nepoznatog autora sa YOU TUBE-a o iluminatima.

Takođe, i portal KoSSev je bio meta više pokušaja hakerskih napada u proleće, koji nisu uspeli jer se sajt KoSSev nalazi pod znatno boljom bezbednosnom zaštitom.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.