„Zlatni dečko“ – večeras i sutra u Zvečanu, u petak u Z.Potoku

FOTO: Radio Mitrovica Sever

Film „Zlatni dečko“ biće prikazan u petak, 11. februara, u dva termina u Domu Kulture „Stari Kolašin“ u Zubinom Potoku. Cena ulaznica je 250 dinara.

Projekcije će biti prikazane u 17.00, a potom i u 19.00 časova.

Ovaj film prati priču o Denisu Markoviću, mladom talentovanom fudbaleru, problematičnog temperamenta, koji od rane mladosti, zbog svog talenta, postaje meta različitih interesa.

Iako ovo ostvarenje nije snimano po istinitom događaju, ono je inspirisano brojnim pričama iz sveta i zemlje,

Istovremeno to je priča o veri da nas uvek čeka druga šansa i retko obrađivana tabu tema o tamnoj strani sporta – sprezi fudbalera, menadžera i kriminalaca.

Glumci koji igraju u ovom filmu su Denis Murić, Andrija Kuzmanović, Igor Benčina, Petar Strugar, Ljubomir Bulajić, Jovana Gavrilović, Alisa Radaković, Vladimir Kovačević, Tihomir Stanić i Strahinja Blažić.

Ujedno, ovaj film će biti prikazan večeras i sutra u Domu kulture „Trepča“ u Zvečanu, a specijalni gost na prvoj projekciji biće glavni glumac, Denis Murić.

Prvog dana film će biti prikazan od 19 časova, a 9. februara publika će moći da ga pogleda u dva termina, od 18 i od 20 časova.

Ulaznice po ceni od 250 din su od danas u prodaji na blagajni Doma kulture u Zvečanu.

Film „Zlatni dečko“ biće prikazan večeras i u Leposaviću u dva termina, kao i publici i u Kosovskoj Mitrovici, i to u četvrtak, 10. februara u Mitrovačkom dvoru. Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.