Više od 250.000 dinara prikupljeno za malu Magdalenu

Foto: KoSSev

Mitrovičko šetalište i danas je bilo stecište za humane ljude. Veliki broj građana udružio je snage, kako bi pomogli svojoj maloj sugrađanki. Još jedan humanitarni bazar posvećen šestogodišnjoj Magdaleni Nedeljković iz Kosovske Mitrovice, na kojem su se mogli pronaći raznorazni proizvodi, uspešno je završen, a uprkos lošem vremenu i kiši prikupljeno je čak 253.950 dinara.

Organizatorke današnjeg bazara su studentkinje, većina iz Kosovske Mitrovice, kojima je ovo već četvti bazar posvećen Magdaleni.

Na mnogobrojnim štandovima današnjeg bazara, koji je imao za cilj da se sva sredstva uplate za lečenje male sugrađanke, danas se mogao videti širok asortiman proizvoda, zahvaljujući građanima koji su se odazvali.

Od onih domaćih, kako hrane tako i pića, do igračaka, knjiga, slaniša, slatkiša, svežih palačinki i krofni, ukrasa, kozmetičkih proizvoda, garderobe i još mnogo toga.

„Nadamo se da će ovim bazarom, Magdalena biti bliža svom cilju“, poručuju organizatorke.

Šestogodišnja Magdalena boluje od tuberozne skleroze, za čije lečenje je potrebno oko 250.000 evra, plus dodatni troškovi, u Hjustonu u SAD.

Ukoliko želite da pomognete, u akciju prikljupljanja pomoći je uključena i fondacija Budi human pa sve podatke možete pronaći na njihovoj stranici.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.