Veselji ponovo izabran za predsednika PDK

kadri veselji
Foto: Insajderi

Predsednik kosovske skupštine, Kadri Veselji, ponovo je izabran za predsednika Demokratske partije Kosova (PDK).

Nakon završene izborne skupštine ove stranke u Prištini, uputio je zahvalnost svim delegatima Devete konvencije Demokratske partije Kosova na ukazanom poverenju.

„Za mene to nije samo velika čast, nego i odgovornost pred njima ali i pred svakim građaninom“, poručio je Veselji u objavi na Fejsbuku.

Navodi da će raditi sa svima kako „Kosovo ne bi imalo dileme u novoj deceniji kada je u pitanju pravac kojim ide, već jasnu odgovornost i viziju“.

„Radiću na tome da bude ostvaren amanet onih koji su dali sve za slobodu i državu, da ostvare snove o novim generacijama“, doodao je Veselji.

Kako prenosi RTK2, Veselji je na izbornoj skupštini stranke u Prištini, bio jedini kandidat za predsednika, dok je ujedno izabran bez ijednog glasa protiv i bez uzdržanih.

Veselji je za predsednika PDK izabran prvi put 2016 godine, na vanrednoj izbornoj konvenciji stranke, a nakon što je mesto bilo upražnjeno pošto je Hašim Tači podneo ostavku kada je izabran za kosovskog predsednika. On je i tada bio jedini kandidat, dok, ujedno nije bilo glasova protiv.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.