Suva Reka: Zaplenjeno više od 10kg marihuane, osumnjičeni u bekstvu

Foto: Kosovska policija

Više od 10 kilograma marihuane zaplenila je kosovska policija u jučerašnjoj akciji u selu Selogražde u opštini Suva Reka. Za osumnjičenim se traga, saopštila je danas KP.

Kosovska policija odnosno Uprava za istrage i borbu protiv narkotika u Prizrenu i Uroševcu, tokom operativnog rada i po nalogu sudije izvršila je juče pretres kuće i pratećih objekata osumnjičenog K.B., zbog sumnje da se u njegovoj kući nalazi opojna supstanca.

Tokom pretresa pronađene su i oduzete dve crne najlonske kese sa po 5kg marihuane, i još jedna sa dodatnih 400 grama.

Takođe, policija je u kući pronašla i električnu vagu, tri plastične posude koje, kako navodi, KP, služe za pakovanje marihuane, kao i aparat za vakumsko zatvaranje plastičnih kesa.

„Nadležne policijske jedinice sprovode istragu o ovom slučaju i sa velikim intenzitetom rade na hapšenju osumnjičenog K.B. koji je trenutno u bekstvu“, precizira policija.

Dodaje se da su pomoć u ovoj operaciji pružile i Jedinice za brzo reagovanje policijskih patrola stanice u Suvoj Reci, kao i regionalni forenzičari.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.